Florida 24 februari 2013

Allmänt / 0 Kommentarer / 2013-02-24, 23:11:29
Hej! Nu sitter vi på hotellet här i Orlando och tar det lite lugnt innan vi ska ner till poolen och bada lite. Vi kom hit igår runt lunch, checkade in och gick och käkade lite KFC. Det var såå varmt så vi spenderade resten av eftermiddagen vid poolen. Sen gjorde vi oss iordning och gick ut och åt middag och såg oss omkring.
Poolen här är uppvärmd och precis lagom varm så vi tog ett kvällsdopp innan vi gick och lade oss. 

Imorse gick vi upp och käkade en riktig amerikansk frukost. De hade våfflor, pannkakor, muffins, bacon, äggröra osv. Lite väl mycket med tanke på vad man är van med, men är man i Amerika så är man.
Tanken var ju att vi skulle till vattenlandet idag, men de sa att risken var stor att de stängde tidigt idag eftersom det fanns risk för regn, så vi sköt på det tills tisdag. Det är i för sig konstigt att man stänger ett vattenland på grund av regn, men så är det tydligen.
Istället har vi spelat basket och vart i Floridas största shoppinggalleria idag. Vi handlade en hel del både jag och Empa, och så åt vi lunch på Starbucks. Mys. 

Planen imorgon är att vi åker till Island of Adventure (Universal Studios). Vi kommer åka rätt tidigt för att slippa de värsta köerna. Sedan tar vi vattenlandet Wet and Wild(haha) på tisdag innan vi åker.

Det var allt för denna gång, lägger upp bilder från senaste dagarna senare. Puss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback